Våra tjänster

entre

Skyltar/ljuslådor

Vi tillverkar skyltar i flera olika material, utföranden och storlekar. Allt från små dörrskyltar till stora fasadskyltar. Vill du ha skylten i plexi-glas, plåt eller plast?

Vi fixar det!

På Katema är varje skyltprojekt unikt och vi erbjuder våra kunder skyltar av mycket hög kvalitet. För oss är inget projekt för litet eller för stort och vi värderar alla lika högt.

IMG_5588

Bildekor

Bildekor är ett mycket kostnadseffektivt sätt att använda som mobila reklamplatser för profilering av dig eller ditt företag. Man kan använda sig av dekor på fordon både permanent i många år eller tillfälligt vid olika event och kampanjer.

Är du osäker på hur du ska profilera din bil på bästa sätt? Vi hjälper dig! Vi skräddarsyr din fordonsprofilering efter dina önskemål, ger råd och ser till att du blir nöjd med slutresultatet.

IMG_5591

Dekor

Självhäftande dekor har många funktioner och går att montera i stort sätt på alla ytor och finns i allt från billigt kampanjmaterial med kort hållbarhet till material med mycket hög kvalité som är ett mer permanent material med lång hållbarhetstid.

Det är otroligt viktigt att använda rätt material till vad det är anpassat för. På så sätt får man rätt förutsättningar med att lyckas med jobbet. Med vår långa erfarenhet vägleder vi er genom hela projektet så det blir rätt till ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.    

IMG_0083

Foliering

Med foliering kan du byta färg på bilen eller ge det ett helt unikt utseende som passar perfekt för just dig. Det är bara fantasin som sätter gränser! När du foilerar en bil blir den inte bara snygg utan det skyddar även lacken från att blekas av solen och från lättare påverkan. Det är enkelt att ta bort foilering och att återställa bilen till orginalutförande om du skulle av någon anledning vilja byta tillbaka.

Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar och kan hjälpa till med layout och designförslag efter dina önskemål för att du ska bli så nöjd som möjligt.

IMG_0002

Banderoller

Banderoller passar perfekt vid tillfällen när man vill nå ut med ett budskap på lite längre avstånd. Som till exempel på en väg, i ett centrum eller i en stor mässhall. Det är ett kostnadseffektivt sätt att synas på eftersom man får en stor exponeringsyta till ett lågt pris och det passar lika bra inne som ute.

Katema Text & Dekor levererar banderoller i alla möjliga olika material och storlekar.

flaggor-vinter

flaggor

Med hjälp av en reklamflagga visar du kunder var du finns på en enkelt och snyggt sätt. Eftersom flaggor rör på sig nästan hela tiden attraherar de effektivt uppmärksamhet från förbipasserande.

Flaggor passar även utmärkt inomhus beroende på vilken sorts flagga du väljer. De kan användas på exempelvis golfbanor, stränder, mässor, företagsbyggnader och idrottsarenor.

solfilm-fastighet

Solfilm till fastigheten

När du installerar solfilm på fastigheten får du en bättre inomhusmiljö samtidigt som du får ett extra skydd. Säkerhetsfilm förstärker glaset så att det håller bättre vid exempelvis olyckshändelser och inbrottsförsök. Filmen håller ihop glaset och reducerar därav konsekvenserna av krossat glas vid angrepp.

Solfilm blockerar upp till 98% av den skadliga UV-strålningen samtidigt som den skyddar upp till 80% av strålningsvärmen från solen. Detta skydd förstör inte utsikten men du kan även få insynsskydd.   

solfilm-bil

Solfilm till bilen

När du använder solfilm på bilens fönsterrutor får den ett nytt utseende samtidigt som du får ett behagligare klimat. Solfilm minskar värmen i bilen, hindrar solblekning, tar bort störande reflektioner och skyddar upp till 98% av den skadliga UV-strålningen.

De snygga och tonade fönsterrutorna ger ett riktigt bra insynsskydd som är riktigt bra för de som åker runt med stöldbegärlig utrustning.    

rollups

Rollups

En rollup är ett lätthanterligt, flexibelt och portabelt alternativ som passar perfekt till exempelvis display på mässor och i butiker.

Vi erbjuder rollups som passar alla olika sorters tillfällen. De finns i flera olika prisklasser och du kan få dem både som enkel- och dubbelsidiga.

Vi har en lång erfarenhet

Katema har varit med i branschen sedan 1989 och vi har en bred erfarenhet av reklamproduktion.

Brett utbud av samarbetspartners

Katema har ett brett utbud av samarbetspartners i branschen. Tack vare det kan vi hjälpa till med en sån fulltäckande profilieringsservice som möjligt.

Helhetslösningar

Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar och kan hjälpa till med layout och designförslag efter dina önskemål för att du ska bli så nöjd som möjligt.